#MenarikDiKualaSelangor – Homestay D’Pandan Sg Yu

0
536

Ada yang mencari homestay area Kuala Selangor – Tanjong Karang ke? Boleh try D’Pandan Homestay..
Apa yang specialnya homestay ni?
Setiap guest yang masuk ada welcome drink kelapa pandan segar dari ladang ( maksima 10 biji kelapa)..
Homestay memang suasana kampung, dikelilingi pokok kelapa pandan yang rendang, petik buah guna tangan pun boleh..
Aircond, peti sejuk, mesin basuh, TV dan ada 3 bilik.. senang cerita memang lengkap la kemudahan kat homestay ni…
Paling best, homestay dekat je dgn roti canai pelangi viral.. 5 minit je dah sampai.
Nak ikan Segar? 10 minit je nak ke pasar nelayan sungai yu.. pastikan bawa kotak polistrin siap2… Senang nak letak ikan banyak2.. 😁

Nama : D’Pandan Homestay
Alamat premis : Lorong Sungai Yu 5, Kampung Sungai Yu, 45500 Tanjong Karang, Selangor
Waktu operasi : Setiap Hari ( Booking terlebih dahulu)
Nombor untuk dihubungi : 013 3403716 (Rahim), 013 2288124 (Rohayu)
Peta lokasi :

Jom tengok gambar yang ada.

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini